Zoeken
  • Marieke Brands

Winterboeken
Lees met gemak


Lees je nooit een boek? Waarom eigenlijk niet? Lees een chicklit en je vergroot je kansen op beter flirten. Lees een thriller en bedenk dat jij je nooit in zulke lastige situaties bevindt. Lees en jij doet er even niet toe (op social media wel). Lees een boek en doe inspiratie op voor wat dan ook. Kies een boek dat je aanspreekt.


Er is nooit een reden om niet te lezen. Je leest al in de supermarkt of op een website voor ticketverkoop. Je leest op nieuwssites, je leest blogs over de beste techniek voor het hooghouden van een bal of over de laatste ontwikkelingen van Amerikaanse sterren. Overal staan woorden en zinnen.

Tijdens het lezen van een boek ontsnap je even uit de dagelijkse sleur. Tv-kijken, Netflixen: tijdens het kijken ontsnap je ook uit de dagelijkse sleur. Maar tijdens het lezen van een boek zet je je hersens aan het werk en dat is een perfecte manier om je hoofd leeg te maken.

Een boek lezen kost energie en moeite. Meer dan een vluchtige blog of nieuwsbericht lezen. Leg de lat voor jezelf niet te hoog: als je geen boek wilt lezen, lees het dan niet. Want niets is funest voor je dan lezen omdat het moet. Maar zorg wel dat je blijft lezen. Ook al is het een blog over voetbal of een ander onderwerp dat je interesseert. En probeer dat dan dagelijks te doen. Want overige dagelijkse sleur ligt iedere dag weer op de loer.
7 keer bekeken0 reacties
Join my mailing list

© 2023 by The Book Lover. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now